Grillattua gouda-raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia
2
Henkeä

Grillattua gouda-raakamakkaraa, marinoitua kurkkua ja hunaja-sinappimajoneesia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Gouda 240g

Marinoitu kurkku:

0,5 kpl kurkku

3 rkl sokeria

0,5 tl suolaa

0,5 dl omenaviinietikkaa

Hunaja-sinappimajoneesi

2 dl majoneesia

2 rkl hunajaa

0,5 dl väkevää sinappia

Tarjoiluun:

0,5 dl ruohosipulisilppua

Näin se hoituu

Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita sokeri, suola ja etikka kurkun joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Sekoita majoneesin sekaan hunaja ja sinappi. Laita myös majoneesi jääkaappiin odottamaan.

Grillaa makkarat kypsiksi ja tarjoile ne lisukkeineen esimerkiksi grillitaskusta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki