Grillattu porsaanleike ja rosépippuri-tuorejuustokastike
4
Henkeä
10 min

Grillattu porsaanleike ja rosépippuri-tuorejuustokastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Pehmeänpippurinen Viljaporsaan Fileepihvi

100 g maustamatonta tuorejuustoa

50 g ranskankermaa

1 rkl hunajaa

1 rkl rosépippuria

1 tl mustapippuria

50 g ruohosipulia

1/2 tl (suolaa)

Näin se hoituu

Grillaa porsaan leikkeet hyvällä hiilloksella noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta välillä käännellen ja pakkauksen marinadilla voidellen.

Tuorejuustokastike: Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, hunaja, rouhitut pippurit, suola ja silputtu ruohosipuli keskenään ja anna makuuntua jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Tarjoa viipaloidun fileen kera kastiketta ja uuniperunoita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit