Grillaus: Grillattu porsaan pihvifilee, folioperunat ja thaikastike
6
Henkeä
65 min

Grillattu porsaan pihvifilee, folioperunat ja thaikastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

FOLIOPERUNAT

4 kpl Rosamunda perunaa

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

4 kpl alumiinifolio paloja

KASTIKE

1 prk ranskankermaa

1 rkl punaista currytahnaa

50 g inkivääriä

1 dl limemehua

1 rkl juoksevaa hunajaa

1/2 ruukku tuoretta korianteria

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Grillaa porsaan pihvifilee kypsäksi n. 40 minuuttia välillä käännellen. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä n. 15 minuuttia. Voit mitata myös kypsyyden mittarilla. Porsas on kypsää jo kun mittari näyttää 65 astetta

Valmista folioperunat. Pese ensin perunat hyvin, sivele ne öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Kääri perunat folioon ja kypsennä grillissä 50-60 minuuttia. Voit lisätä folionyytin sisääntuoreita yrttejä tai valkosipulia.

Valmista thaikastike. Raasta ensin inkivääri ja hienonna korianteri. Sekoita sen jälkeen kaikki kastikeainekset keskenään.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit