Grillattu picanha-pihvi ja mango-avokadosalaatti
4
Henkeä
75 min

Grillattu picanha-pihvi ja mango-avokadosalaatti

Raaka-aineet

1 kpl Atria n700g Nauta Picanha

Marinadi

kahden limen mehu

0,5 ruukku ruukku korianteria hienonnettuna

3 kpl valkosipulinkynttä murskattuna

1 tl chilirouhetta

0,5 tl suolaa

mustapippuria myllystä

Mango-avokadosalaatti

1 kpl jääsalaatti

1 kpl mango

2 kpl avokadoa

1 kpl pieni punasipuli

1 kpl punainen chili

0,5 ruukku ruukku korianteria hienonnettuna

Kastike

yhden limen mehu

3 rkl oliiviöljyä

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 tl sokeria

0,5 tl suolaa

Näin se hoituu

Limellä ja korianterilla marinoitu picanha-pihvi toimii ennen kaikkea grillattuna, mutta voit paistaa pihvit myös pannulla. Tuhtien pihvien kylkeen sopii raikas mango-avokadosalaatti.

Leikkaa picanha reilun 3 cm paksuiksi pihveiksi. Sekoita marinadin ainekset ja upota liha marinadiin 30 minuutista jopa neljään tuntiin. Liha imee makua marinointiajan mukaan.

Revi jääsalaatti. Kuori mango ja avokadot, poista niistä kivet ja viipaloi. Kuori punasipuli ja viipaloi. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi ja silppua korianteri. Vispaa sekaisin kastikkeen aineet. Yhdistä kasvikset ja viimeistele kastikkeella juuri ennen tarjoilua.

Pyyhi pihveistä ylimääräinen marinadi ja grillaa 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pihvi on sisälämpötilaltaan 55 astetta eli medium. Anna vetäytyä folioon käärittynä 5 minuuttia. Tarjoile picanha-pihvi salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok