Grillattu Fileelankku-rulla ja perunasalaatti
4
Henkeä
45 min

Grillattu Fileelankku-rulla ja perunasalaatti

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku Yankee Rub

0,5 rasia valkosipulituorejuustoa

(5 valkosipulinkynttä)

Perunasalaatti:

1 kg keitettyjä tai uunissa pahdettuja perunoita

3-4 kpl kevätsipulia

2 dl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

1 rkl kokojyväsinappia

2 rkl hunajaa

50 g rucolaa

50 g kapsiksia tai kuutioitua suolakurkkua

Näin se hoituu

Atrian Fileelankku toimii toki sellaisenaan, mutta voit halutessasi nuijia lankun ohuemmaksi ja täyttää sen makusi mukaan sopivalla tuorejuustolla, esimerkiksi valkosipulituorejuusto toimii täydellisesti. Kylkeen tuhti perunasalaatti, eikä muuta tarvita.

Nuiji viljaporsaan Fileelankku puoleen paksuuteen lihanuijalla. Voitele valkosipulituorejuustolla ja lisää vielä ohueksi viipaloituja valkosipulin kynsiä, jos todella pidät valkosipulista. Rullaa fileelankku rullaksi ja sulje varrastikuin. Voit halutessasi leikata fileelankun puoliksi, jos se mahtuu niin helpommin grilliin. Grillaa lankkuun ensin pinnat kuumassa grillissä ja kypsennä se sitten epäsuorassa lämmössä n. 10–15 minuuttia niin että rulla on sisältäkin kypsä.

Pilko keitetyt perunat ja hienonna kevätsipulit. Sekoita kaikki perunasalaatin aineet huolellisesti ja lisää perunasalaattiin halutessasi kapriksia tai suolakurkkua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki