Gochujang-marinoitua possun niskaa
6
Henkeä
145 min

Gochujang-marinoitua possun niskaa

Raaka-aineet

1 kg Atria n2,3kg Sian Niska vakuumi

4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 pala noin 5 cm pala tuoretta inkivääriä ohuina siivuina

4 kpl kevätsipulia ohuina renkaina

0,5 kpl omenapäärynää raastettuna

3 rkl gochujang-tahnaa (korealaista fermentoitua punaista chilitahnaa)

2 rkl kevyttä soijaa

0,5 dl miriniä (makeaa japanilaista riisiviiniä)

0,5 dl öljyä

Näin se hoituu

Sekoita marinadin aineet keskenään tehosekoittimessa.
Leikkaa lihasta 2-3 cm paksuisia pihvejä. Marinoi pihvit cochujang-marinadilla ja anna maustua vähintään 2 tuntia tai mielellään yön yli.
Lämmitä grilli tai paistinpannu keskilämmölle. Pyyhi pihvien pinnalta hieman marinadia pois ja kypsennä noin 2-3 minuuttia per puoli.
Tarjoa gochujang-possu salaatinlehtien päältä majoneesin, kevätsipulin, itujen ja seesamisiementen kera.

Reseptit ja vinkit

Vinkki