Atria resepti_Friteeratut chilisiivet ja kasviskevatrullat
4
Henkeä
60 min

Friteeratut Chilisiivet ja kasviskevätrullat

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Hornet 1500g Habanero Broilerin Chilisiipi

Friteeraustaikina:

2 keltuaista

4 dl kylmää vettä

250 g vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

Friteeraamiseen:

1 1/2 dl vehnäjauhoja leivittämiseen

3 ltr öljyä friteeraamiseen

Kasviskevätrullat:

1 pkt riisipaperia

1 Shanghai paksoi (pinaattikiinankaali )

1 porkkana

3 retiisiä

Lisäkkeeksi:

dippejä maun mukaan

Näin se hoituu

Ota broilerin siivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Sekoita keltuaiset veteen ja lisää jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää suola, anna taikinan levätä kylmässä 30 min. Pyörittele broilerin siivet vehnäjauhoissa ja kasta friteeraustaikinaan. Paista 170 – asteisessa öljyssä kauniin kullanruskeiksi, noin 12 minuuttia. Paista vain muutama siipi kerrallaan, jotta öljy ei jäähdy liikaa ja imeydy taikinaan. Pehmitä riisipaperit pakkauksen ohjeen mukaan. Erottele paksoista lehdet, pese ja kuivaa ne. Kuori ja suikaloi porkkana, viipaloi retiisi. Kääräise kasvikset riisipaperin sisään nyyteiksi. Tarjoile friteeratut broilerin siivet ja kevätrullat haluamiesi dippien kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki