Friteerattuja broileritikkuja aioli
4
Henkeä
30 min

Friteerattuja broileritikkuja aioli

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Hunajamarinoitu Broilerin Ohut Fileeleike

3 dl vehnäjauhoja

1 kpl kananmuna

1 dl kivennäisvettä

1/2 tl leivinjauhetta

1/2 ltr öljyä paistamiseen

1 dl majoneesia

2 valkosipulinkynttä

1/2 sitruunan mehu

persiljaa

Näin se hoituu

Leikkaa broilerinleikkeet pitkiksi tikuiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Sekoita friteeraustaikina vehnäjauhoista, leivinjauheesta, kananmunasta ja kivennäisvedestä ja upota jauhotetut broilertikut taikinaan. Kuumenna öljy ja paista tikut rapeiksi siinä. Mausta majoneesi murskatulla valkosipulilla, sitruunamehulla ja silputulla persiljalla. Tarjoa esim. patongin ja vihersalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit