Feta-mustapippuri Wilhelm kesävihannespaistoksella
4
Henkeä
60 min

Feta-mustapippuri Wilhelm kesävihannespaistoksella

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 400g Feta-mustapippuri Grillimakkara

200 g varhaisperunoita lohkoina

100 g porkkanaa lohkoina

100 g punajuuria lohkoina

100 g naurista lohkoina

50 g valkosipulinkynsiä lohkoina

100 g osterivinokkaita viipaleina

2 kpl oksaa timjamia

2 rkl oliiviöljyä

50 g retiisiä viipaleina

2 rkl lipstikkaa suikaleina

Näin se hoituu

Sekoita juurekset, sienet, timjami, suola, mustapippuri ja öljy keskenään. Siirrä uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Leikkaa makkaroihin viillot ja siirrä vuokaan. Paista vielä noin 15 minuuttia. Ennen tarjoilua ripottele retiisit ja lipstikka pinnalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit