Etno Karjalanpaisti
4
Henkeä
180 min

Etno Karjalanpaisti

Raaka-aineet

1 pala Atria 700g Perinteinen Karjalanpaisti

2-3 sipulia

4 porkkanaa

1/2 punainen chili

5 valkosipulinkynttä

2 tl currya

10 kpl mustapippuria kokonaisena

2 tl suolaa

2 dl vettä

1,75 dl kookosmaitoa

1/2 dl öljyä

1 ruukku korianteria

Näin se hoituu

Ota karjalanpaistiliha huoneenlämpöön tunniksi.
Kuori ja pilko sipulit, valkosipulin kynnet ja porkkanat.
Halkaise chili, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää curry ja anna kiehahtaa.
Lisää chilisilppu ja karjalanpaistilihat pannuun ja ruskista lihakuutiot kullanruskeiksi.
Siirrä ruskistetut lihakuutiot uunivuokaan (noin 2 l), sekoita mausteet, kasvispalat, vesi ja kookosmaito joukkoon. Peitä alumiinifoliolla tai kannella.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Laske uunin lämpötila 150- asteeseen ja hauduta noin 2–3 tuntia.
Silppua korianteri pinnalle.
Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit