Espanjalaiset broileritaskut ja maissi-pilahviriisi
4
Henkeä
30 min

Espanjalaiset broileritaskut ja maissi-pilahviriisi

Raaka-aineet

BROILERITASKUT

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

70 g Atria 100g Kytösavu Ohuen Ohut Kevyt Paprikameetvursti

2 rkl mustaa oliivitahnaa

1 rkl rypsiöljyä

1/2 dl appelsiinimehua

1 prk (200 g) kermaista tomaattikastiketta

50 g mustia oliiveja

50 g kirsikkatomaatteja

PILAHVIRIISI

1 kpl keltasipulia

2 kpl valkosipulin kynsiä

1 rkl oliiviöljyä

2 dl täysjyväriisiä

3 dl vettä

2 rkl kanafondia

1 laakerinlehti

100 g maissinjyviä (säilyke)

1 rkl voita

1/2 dl persiljaa

Näin se hoituu

Levitä broilerin leikkeet leikkuulaudalle ja aseta kunkin leikkeen päälle 2 viipaletta chili-paprikasalamia. Lisää kunkin leikkeen keskelle nokare oliivitahnaa ja käännä reunat kiinni niin, että leikkeestä muodostuu tasku. Kuumenna kannellinen paistinpannu, lisää öljy ja ruskista leikkeet molemmin puolin. Lisää appelsiinimehu ja tomaattikastike, peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Käännä leikkeet välillä varovasti nostaen, jotta täyte pysyy taskun sisällä. Lisää kastikkeeseen kokonaiset oliivit ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Valmista pilahviriisi. Kuori ja hienonna kelta- ja valkosipuli. Kuumenna kattila, lisää siihen öljy ja sipulit. Kuullota sipuleita minuutin verran, mutta älä ruskista. Lisää riisi ja kuullota vielä noin minuutti. Lisää vesi, kanafondi ja laakerinlehti. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Lisää maissinjyvät liemineen ja anna hautua miedolla lämmöllä niin kauan, että kaikki neste on imeytynyt. Lisää lopuksi voi ja hienonnettua persiljaa. Sekoita ja tarjoile broileritaskujen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit