Dark`n Crispy Chicken mausteisella couscous-pedillä
5
Henkeä
50 min

Dark`n Crispy Chicken mausteisella couscous-pedillä

Raaka-aineet

1 pkt Atria 1000g Dark ’n Crispy Chicken

4 dl täysjyväcouscousta

1 kpl avocado

1 kpl lime

6 kpl kirsikkatomaattia halkaistuina

1 rkl ruohosipulia silputtuna

1 rkl korianteria silputtuna

2 rkl makeaa chilikastiketta

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Ota broileripakkaus huoneenlämpöön noin tuntia ennen kokkausta.

Asettele lihat uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes liha on kypsää pinta herkullisen rapea.

Valmista couscous paketin ohjeiden mukaan ja anna sen jäähtyä.

Halkaise avokado, poista siemen ja kuori. Viipaloi avokado reiluiksi paloiksi. Ja lisää palat jäähtyneen couscousin joukkoon. Purista joukkoon limen mehu, ja sekoita mukaan vielä tomaatit, ruohosipuli, korianteri ja chilikastike. Mausta maunmukaan suolalal ja pippurilla ja kaada tarjoiluastiaan.

Nosta broilerit uunista ja asettele ne couscouspedille. Tarjoile.

Reseptin on Atrialle kehittänyt Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki