Currylla Maustettua Jauhelihaa Ja Juuressosekeittoa
4
Henkeä
40 min

Currylla Maustettua Jauhelihaa Ja Juuressosekeittoa

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

1 rkl öljyä

1 tl curry

1 kpl sipuli pilkottuna

1 kpl porkkana pilkottuna

1/3 kpl juuriselleriä kuorittuna ja pilkottuna

1 kpl palsternakka kuorittuna ja pilkottuna

2 rkl voita

2 kpl perunaa pilkottuna

1 1/2 ltr lihaliemi tai kasvisliemi

2 kpl persiljanoksaa

3-4 oksaa kpl timjamia

150 g creme fraiche

1-2 tl suolaa

4 viipaletta kpl cheddaria

4 oksaa kpl lehtipersiljaa

Näin se hoituu

Kuullota pilkotut juurekset voissa noin 5 minuuttia. Älä ruskista.
Lisää joukkoon lihaliemi, persiljan oksat ja timjami. Keitä noin 20 minuuttia
Ruskista jauheliha kuumalla pannulla ja mausta curryllä, suolalla ja pippurilla.
Kun jauheliha on hyvin paistunut, lisää joukkoon hienonnettu ruohosipuli
Valmista keitto: Kaada lientä hieman pois astiaan. Nosta persilja ja timjaminoksat pois. Lisää keiton joukkoon creme fraiche ja aja blenderissä tai soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna keitinliemellä tarvittaessa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kokoa annos: Annostele jauhelihaa keittolautasen keskelle noin 3 ruokalusikkaa. Aseta jauhelihan päälle cheddarviipale ja kaada samettinen ja kuohkea juureskeitto jauhelihan ympärille. Koristele lehtipersiljan oksalla

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit