Cocktail-lihapulla Hampurilainen
4
Henkeä
90 min

Cocktail-lihapulla Hampurilainen

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

1 kpl kananmuna

1 kpl keltuainen

100 g pecorinoa tai parmesania raastettuna

1/2 dl hienonnettua persiljaa

1 tl tuoretta timjamia nypittynä

1 1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria rouhittuna

1 dl raastettua vaaleaa leipää

2 rkl oliiviöljyä paistamiseen

1 tanko kpl vuohenjuustoa

1 kpl suolakurkku

1 dl valkosipulimajoneesia

6 kpl kirsikkatomaattia koristeluun

12 kpl pientä sämpylää (voit myös käyttää patonkia siivuina)

cocktailtikkuja

Näin se hoituu

Yhdistä lihapulla aineet kulhossa sekoita tasaiseksi puukauhalla. Voit tehdä massan myös yleiskoneessa. Laita massa jääkaappiin lepäämään noin tunniksi.
Pyörittele pieniä lihapullia märillä käsillä leivinpaperin päälle.
Ruskista pullat oliiviöljyssä ja laske hieman lämpöä. Anna kypsyä pannulla noin 3 minuuttia per puoli.
Paahda sämpylät tai patonginviipaleet öljyssä kullan ruskeiksi. Voitele leipä reilusto valkosipulimajoneesilla.
Kokoa leivät: Laita leivän päälle ohut siivu vuohenjuustoa, sitten lihapulla. Lisää lihapullan päälle viipale suolakurkkua ja kansi päälle. Työnnä hampurilaisen läpi cocktailtikku ja lopuksi työnnä tikun päähän puolikas kirsikkatomaatti. Tarjoile cocktailpalana. Määrästä tulee n. 3 kpl/hlö

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit