Cocktail-Jauhelihamureke Cup Cakes
4
Henkeä
40 min

Cocktail-Jauhelihamureke Cup Cakes

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Nauta Jauheliha 15%

1 pala kpl vaaleaa leipää ilman kuoria

1 dl kermaviiliä

1 kpl sipuli hienonnettuna

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

0,5 dl raastettua parmesaania

1 dl paseerattua tomaattia

1 kananmuna

1 tl paprikajauhetta

2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Peruna topping:

500 g jauhoista perunaa kuorittuna

1/2 dl maitoa

2 rkl crème fraiche

2 rkl voita

1/2 tl suolaa

1 siivu Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Näin se hoituu

Murenna leivät kermaviilin joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnettu sipuli, valkosipuli ja juustoraaste. Lisää paseerattu tomaatti, kananmuna ja leipäseos sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua.
Voitele muffinivuoat hyvin ja paina massa tasaisesti vuokaan. Täyttöaste ¾ osaa.
Paista 200 °C asteessa noin 15 minuuttia
Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä. Lämmitä kattilassa maito, voi ja creme fraiche, älä keitä seosta.
Valmista perunapyree: Aja valutetut perunat vatkaimella hienoksi. Kaada joukkoon maito-seos ja mausta suolalla. Tarkista maku ja ohenna tarvittaessa maidolla. Laita massa pursotinpussiin.
Kun jauhelihamurekkeet ovat hieman jäähtyneet kumoa ne leivinpaperin päälle. Pursota perunapyreetä murekkeen päälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja pekonilla

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit