Chix, chips & dips – Maissipaneroitu broilerin sisäfilee, maalaisranskanperunat ja dipit
2
Henkeä
30 min

Chix, chips & dips – Maissipaneroitu broilerin sisäfilee, maalaisranskanperunat ja dipit

Raaka-aineet

1 rasia Atria Perhetilan 460g Maissipaneroitu Broilerin Sisäfilee

2 kpl uuniperunaa

1 ltr syväpaistoöljyä

suolaa

DIPPI 1:

1 dl tuubi majoneesia

1 kpl valkosipulinkynsi

DIPPI 2:

1 dl turkkilaista jogurttia

1/3 dl ruohosipulia tai persiljaa tai basilikaa

suolaa ja pippuria myllystä

DIPPI 2:

1/2 dl punaviinietikkaa

Näin se hoituu

Pese perunat ja leikkaa ”ranskanperunoiksi”, perunoita ei tarvitse välttämättä kuoria. Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min. ennen valmistusta. Hienonna valkosipulin kynsi ja haluamasi yrtit, sekoita dippien ainekset keskenään. Esilämmitä uuni 225- asteeseen. Pyöräytä perunat öljyssä ja mausta suolalla, kypsennä noin 20 minuuttia, tai kunnes perunoissa on kaunis väri ja ne ovat kypsiä. Levitä broilerin sisäfileet uunipellille ja paista 225-asteissa uunissa noin 8 minuuttia, kunnes fileissä on kaunis väri ja ne ovat kypsiä. Tarjoile dippien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit