Chimichurribroileria, parsasalaattia ja oliivimajoneesia
4
Henkeä
45 min

Chimichurribroileria, parsasalaattia ja oliivimajoneesia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 530g Chimichurri Kanan Fileesiivu

Oliivimajoneesi:

1 dl majoneesia

0,5 dl mustia kivettömiä oliiveja hienonnettuna

1 rkl sitruunanmehua

0,5 tl suolaa

2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai vehnänorasta

Näin se hoituu

Ota broilerin fileesiivut huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä, grillaa tai paista fileesiivut pakkauksen ohjeen mukaan ennen tarjoilua.

Sekoita oliivimajoneesin raaka-aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa noin puoli tuntia.

Revi salaatti reiluiksi paloiksi. Napsausta parsoista kova, puumainen pää pois ja viipaloi ohuelti pituussuunnassa. Viipaloi myös retiisit. Laita parsat ja retiisit kylmään veteen odottamaan käyttöä.

Halkaise kirsikkatomaatit. Kuori kananmunat ja erota keltuaiset ja valkuaiset, ja hienonna ne erikseen. Sekoita kaikki salaatin aineet kananmunia lukuun ottamatta ja laita kulhoon. Ripottele munahakkelukset salaatin päälle. Tarjoile salaatti oliivimajoneesin ja broilerin fileesiivujen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki