Chimichurribroileria, parsasalaattia ja oliivimajoneesia
4
Henkeä
45 min

Chimichurribroileria, parsasalaattia ja oliivimajoneesia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 530g Chimichurri Kanan Fileesiivu

Oliivimajoneesi:

1 dl majoneesia

0,5 dl mustia kivettömiä oliiveja hienonnettuna

1 rkl sitruunanmehua

0,5 tl suolaa

mustapippuria myllystä

2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai vehnänorasta

Parsasalaatti:

1 ruukku salaattia

6 kpl tuoretta vihreää parsaa

4 kpl retiisiä

1 rasia kirsikkatomaatteja

2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa

2 rkl hyvää oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Joka vuosi parsat tuovat kaivatun kevään tullessaan. Parsaa keittäessä tai paahtaessa saa olla tarkkana, sillä se kypsyy nopeasti ja karkaa helposti ylikypsän löpsykän puolelle. Tässä reseptissä parsat säilyttävät kaiken rapeutensa, sillä tällä kertaa niitä ei kuumennetakaan lainkaan, vaan ne päätyvät tarjolle jäävesikylvyn kautta!

Ota broilerin fileesiivut huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä, grillaa tai paista fileesiivut pakkauksen ohjeen mukaan ennen tarjoilua.

Sekoita oliivimajoneesin raaka-aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Revi salaatti reiluiksi paloiksi. Napsausta parsoista kova, puumainen pää pois ja viipaloi varret ohuelti pituussuunnassa, jätä nuput ehjiksi. Viipaloi retiisit. Laita parsat ja retiisit jääkylmään veteen odottamaan käyttöä.

Halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja halkaise kananmunat. Sekoita salaatille kastike oliiviöljystä, etikasta, suolasta ja pippurista. Sekoita kastike kasvisten joukkoon ja kaada salaatti tarjoiluastiaan. Lisää kananmunan puolikkaat salaatin päälle ja tarjoile salaatti oliivimajoneesin ja broilerin fileesiivujen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok