Chili-mantelikuorrute
20 min

Chili-mantelikuorrute

Raaka-aineet

4-5 rkl sinappia

1 kpl punainen cili

0,5 dl korppujauhoja

1-2 tl mustapippuria myllystä

1-2 tl chilirouhetta

50 g kuorellisia manteleita

Näin se hoituu

Peitä kinkku ensin ohuella kerroksella sinappia. Hienonna chili. Sekoita korppujauhot, mustapippuri, chilirouhe ja hienonnettu chili keskenään ja ripottele seos kinkun pinnalle. Rouhi mantelit karkeasti ja painele mantelit kevyesti kinkun pintaan.

Laita kinkku 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, tai niin pitkäksi ajaksi että kinkun pinta on ruskistunut kauniisti.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok