Chili con Karjala
4
Henkeä
130 min

Chili con Karjala

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri n900g Karjalanpaisti, paistopakkaus

2 kpl valkosipulinkynttä

2 rkl oliiviöljyä

3-4 tl chilihiutaleita

400 g suuria vaaleita papuja

400 g pieniä vaaleita papuja

1 tl juustokuminaa

10 kpl kokonaista neilikkaa

1 ruukku tuoretta korianteria

Lisäksi

keitettyä riisiä tai perunoita

Näin se hoituu

Yhteistyössä Atria ja Go 4 it vol. 2 -blogi.

Kypsennä karjalanpaisti pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna pieneksi. Laita isohkon kattilan pohjalle vähän öljyä ja kuullota valkosipulinkynsiä ja chilihiutaleita hetki. Lisää kypsennetty karjalanpaisti, valutetut pavut ja juustokumina. Murskaa neilikat morttelissa ja lisää pataan. Anna muhia hetki miedolla lämmöllä, kunnes pavutkin ovat kuumenneet. Hakkaa korianteri rouheaksi silpuksi.

Tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden ja tuoreen korianterin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki