Cheddarilla täytetyt lehtipihvit ja chilin kera paahdettua kurpitsaa
4
Henkeä
60 min

Cheddarilla täytetyt lehtipihvit ja chilin kera paahdettua kurpitsaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria 270g Viljaporsaan Lehtipihvi ja maustevoit

1 pkt Atria 270g Naudan Lehtipihvi ja maustevoit

8 kpl cheddarjuustoa viipaleina

2 tl öljyä

1 tl suolaa

mustapippuria

1 kg kurpitsaa lohkoina

2 rkl oliiviöljyä

1 kpl punainen chili viipaleina

1 rkl rosmariinia leikattuna

2 tl suolaa

Näin se hoituu

Kuori kurpitsa ja leikkaa isoiksi lohkoiksi. Mausta lohkot oliiviöljyllä, chilillä, rosmariinilla ja suolalla. Paahda kypsäksi 200 asteessa noin 20 min.
Paista lehtipihvit kuumalla, öljytyllä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla, taita puoliksi ja laita väliin cheddarjuuston viipaleet. Tarjoa yhdessä paahdetun kurpitsan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit