Burger Nuevo
4
Henkeä
60 min

Burger Nuevo

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Viljaporsaan Fileepihvi Nuevo

Limemajoneesi:

1 dl majoneesia

2 rkl limenmehua

0,5 tl suolaa

0,5 tl sokeria

0,1 tl valkopippuria

Savuinen valkosipuliketsuppi:

0,5 dl ketsuppia

0,5 tl nestemäistä savua

0,5 tl valkosipulimurskaa

Bataattiranskalaiset:

500 g bataattia

3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

2 rkl maizenaa tai ohrakasta

1 tl mietoa savupaprikajauhetta

0,2 tl jauhettua kanelia

0,15 tl jauhettua neilikkaa

0,15 tl mustapippuria

1 tl sormisuolaa

1 tl kuivattua timjamia

Lisäksi:

1 kpl ciabatta-leipä

jääsalaattia tai muuta suosikkisalaattia

tomaattia viipaleina

mozzarellaa viipaleina

punasipulia viipaleina

maustekurkkua viipaleina

Näin se hoituu

Ota fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen niiden kypsentämistä. Grillaa tai paista fileepihvit pannussa pakkauksen ohjeen mukaan ennen tarjoilua.

Sekoita limeaiolin aineet keskenään, ja anna maustua kylmässä puoli tuntia. Tee sama ketsupin raaka-aineille.

Kuori bataatit ja leikkaa pitkiksi, noin 5 millimetriä paksuiksi oleviksi suikaleiksi. Huuhtele suikaleet, kuivaa ne huolellisesti ja laita kulhoon. Lisää kulhoon öljy, tärkkelys sekä mausteet ja sekoita. Levitä ranskalaiset leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Nosta lämpötila 225 asteeseen ja jatka paahtamista noin 15-20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat rapeita. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.

Leikkaa leipä viipaleiksi ja paahda leivät kevyesti grillissä, uunissa tai pannulla. Kokoa burgerit.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki