Buffalo-grillikoivet ja grillijuurekset
120 min

Buffalo-grillikoivet ja grillijuurekset

Raaka-aineet

1 kpl lanttu

1 kpl bataatti

4 rkl voita

2 rkl hunajaa

2 rkl suolaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 pkt Atria 900g Buffalo Broilerin Grillikoipi

Rosmariinivoi

50 g voita

1 kpl rosmariinin oksa

Näin se hoituu

Halkaise lanttu ja bataatti, levitä jokaisen puolikkaan pintaan voita, ruokalusikallista hunajaa ja suolaa. Kääri jokainen lanttu- ja bataattipuolikas huolellisesti folioon ja grillaa tai kypsennä 200-asteisessa uunissa 90 minuuttia tai kunnes juurekset tuntuvat pehmeiltä.

Kääräise pekonit broilerin grillikoipien ympärille ja grillaa kypsiksi.

Sulata voi rosmariinin oksan kanssa. Anna voin kiehahtaa ja jätä oksa voihin.

Nosta broilerinkoivet lautasille. Avaa juuresten foliokääreet ja valuta päälle rosmariinivoita. Lusikoi juureksia kuoresta suoraan suuhun tai lautasen kautta. Tarjoile lisänä vielä esimerkiksi Atrian vinaigrette kaalisalaattia

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki