Broileritaco, guacamole ja salsa
4
Henkeä
45 min

Broileritaco, guacamole ja salsa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 720g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

Mausteseos broilerille:

2 rkl kuminansiemeniä

2 rkl paprikajauhetta

2 tl kuivattua oreganoa

1 tl chilijauhetta

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl suolaa myllystä

Guacamole:

2 avocadoa

1 rkl limemehua

1 salottisipuli tai pieni keltasipuli

2 valkosipulinkynttä

1/2 tl suolaa ja valkopippuria myllystä

Salsa:

4 kypsää tomaattia

2 punaista mietoa chiliä

1 vihreä mieto chili

1/2 dl rypsiöljyä

1 sipuli hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

2 paprikaa kuutioina

3 rkl sokeria

1 tl suolaa ja mustapippuria myllystä

2 limen mehu

Lisäksi:

tacokuoria

1 mango

1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Näin se hoituu

Ota broilerit huoneenlämpöön. Mausteseos broilerille: Paahda kuminansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla 2min, siirrä huhmareeseen ja murskaa. Lisää loput ainekset ja sekoita. Hiero seos broilerien pintaan ja jätä maustumaan puoleksi tunniksi.

Guacamole: Halkaise avokadot, poista siemenet ja kuori. Soseuta avokado haarukalla yhdessä limemehun kanssa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, sekoita avokadontahnan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla, tarkista maku.

Salsa: Lohko tomaatit ja poista siemenet. Halkaise chilit ja poista siemenet, viipaloi ohuelti. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää chili, kuullota miedolla lämmöllä 3min. Lisää sipuli ja valkosipuli sekä paprika jatka kuullottamista 5min. Lisää muut aineet limen mehua ja suolaa lukuun ottamatta, anna hautua 20min. Lisää limen mehu ja tarkista maku. Kuori ja kuutioi mango.

Liha: Grillaa broilerit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja suikaloi. Annoksen kokoaminen: Täytä tacokuoret guacamolella, salsalla ja broilerilla. Ripottele päälle mangokuutiot ja koristele

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit