Broilerinkoipia bataattipedillä
4
Henkeä
80 min

Broilerinkoipia bataattipedillä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 800g Naturel Broilerin Koipi

5 rkl Mole-rub-mausteseosta (katso resepti tai käytä valmista rubia)

2 rkl öljyä

1 kg bataattia

500 g varhaisperunaa

3 kpl rosmariininoksaa

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Hiero rub-mausteseos ja öljyä broilerin koipien päälle. Jätä huoneenlämpöön maustumaan ja lämpenemään noin puoleksi tunniksi.

Kuori bataatit ja leikkaa se reiluiksi lohkoiksi. Pese perunat.

Voitele suorakaiteen muotoinen foliovuoka huolellisesti. Asettele pohjalle bataatit ja varhaisperunat ja ripottele päälle suola ja rosmariinin lehdet. Asettele lopuksi päälle broilerin koivet. Kypsennä grillissä epäsuoralla lämmöllä noin 45 minuuttia tai kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Broilerin kypsyyden voit varmistaa tökkäämällä hammastikun lihan paksuimpaan kohtaan luuhun saakka. Mikäli neste joka tulee ulos on kirkasta, on broileri kypsää.

Voit kypsentää ruuan myös 180-asteisessa uunissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki