Broilerin sisäfileevartaat ja kiividippi
4
Henkeä
15 min

Broilerin sisäfileevartaat ja kiividippi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Hunaja Kanan Sisäfileevarras

1 prk ranskankermaa

2 kpl kiiviä

1 rkl limemehua

1 rkl sokeria

1/4 tl mustapippurirouhetta

1/2 tl suolaa

1/2 dl tuoretta ruohosipulia

Näin se hoituu

Kypsennä broilerin sisäfileevartaat uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia. Kuori kiivi, laita kulhoon ja lisää limemehu. Aja sileäksi sauvasekoittimella. Lisää kermaviili, mausta sokerilla, mustapippurilla, suolalla ja hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa lisäkkeenä tuorepastaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok