Broilerin sisäfileevartaat, haudutettua pinaattia ja valkosipulinen grillisalaattisalaatti
4
Henkeä
20 min

Broilerin sisäfileevartaat, haudutettua pinaattia ja valkosipulinen grillisalaattisalaatti

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Hunaja Kanan Sisäfileevarras

HAUDUTETTU PINAATTI

250 g pinaattia

1 rkl rypsiöljyä

1 kpl valkosipulin kynsiä

1/2 dl ruokakermaa 5%

1/2 tl suolaa

SALAATTI

1 pkt Atria 350g Valkosipuli Grillisalaatti

5 kpl kirsikkatomaatteja

1/2 kpl keltaista paprikaa

Näin se hoituu

Kypsennä vartaat uunissa 225 asteessa tai grillaa kypsäksi noin 15 minuuttia.

Huuhtele ja valuta pinaatti, poista lehtien varret ja revi ne. Hauduta pinaatti ja hienonnettu valkosipulin kynsi öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää ruokakerma ja mausta suolalla. Kuumenna.

Valmista värikäs valkosipulinen salaatti. Lohko neljään osaan kirsikkatomaatit ja kuutioi paprika. Lisää kirsikkatomaatit ja paprika grillisalaatin joukkoon ja sekoita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok