Broilerin sisäfileetä pekonissa
4
Henkeä
30 min

Broilerin sisäfileetä pekonissa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Kanan Sisäfilee

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

2 kpl tuoretta rosmariinin oksaa

1/2 sitruunaa

täysjyväpaahtoleipää (200 g)

Näin se hoituu

Rullaa broilerinfileet pekoniviipaleiden sisään nypityn rosmariinin kanssa ja grillaa miedolla lämmöllä kypsiksi. Purista sitruunamehua valmiiden palojen päälle ja tarjoa grillatun täysjyväpaahtoleivän kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok