Broilerin sisäfileetä ja punajuuri-sinihomejuustorisottoa
4
Henkeä
60 min

Broilerin sisäfileetä ja punajuuri-sinihomejuustorisottoa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 550g Broilerin Ohut Fileeleike Pintamaustettu

3 dl risottoriisiä

1 dl punajuuria pieninä kuutioina

1 kpl sipuli kuutioina

2 kpl valkosipulinkynttä kuutioina

2 rkl oliiviöljyä

4 kpl oksa timjamia

8-9 dl kanalientä

80 g sinihomejuustoa

20 g parmasaania raastettuna

50 g voita

2 rkl punajuurimehua

1 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

Näin se hoituu

Kuullota sipulit ja punajuurikuutiot öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi, kuullota vielä hetki. Lisää timjamin oksa ja kanalientä pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Risotto kypsyy noin 15-18 minuutissa. Lisää joukkoon parmesaani, sinihomejuusto, voi, punajuurimehu ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Risoton rakenne pitää olla pehmeää. Grillaa broilerin sisäfileet kypsäksi paistinpannulla tai parilapannulla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit