Broilerin sisäfilee-pekonirullat bataattipedillä, currykastiketta ja kurkku-mintturaita
4
Henkeä
60 min

Broilerin sisäfilee-pekonirullat bataattipedillä, currykastiketta ja kurkku-mintturaita

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri 750g Uunivalmiit Broilerin Sisäfilee-pekonirullat Bataattipedillä

Currykastike:

20 g voita

1 rkl curryjauhetta

1 kpl pieni sipuli kuutioina

1 kpl omena kuutioina

1 rkl vehnäjauhoja

5 dl kanalientä

suolaa

Kurkkuraita:

200 g jogurttia (laktoositon)

100 g kurkkua kuutioina

1 rkl minttua hienonnettuna

1 rkl inkivääriä raastettuna

Hunaja-chilipaahdetut cashewpähkinät:

100 g cashewpähkinöitä

1 rkl ruokaöljyä

2 rkl hunajaa

2 tl punaista chiliä kuutioina

suolaa

Näin se hoituu

Paista broilerin sisäfilee-pekonirullat pakkauksen ohjeen mukaan.
Currykastike:
Kuullota curry voissa. Lisää sipuli- ja omenakuutiot kuullota vielä hetki.
Lisää vehnäjauhot, sekoita hyvin ja lisää kuuma kanaliemi.
Hauduta noin 20 min. Lisää suolaa tarvittaessa.Halutessasi voit soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella.
Kurkku-mintturaita:
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua tunti jääkaapissa.
Hunaja-chilipaahdetut cashewpähkinät:
Kuumenna öljy paistin pannulla, ruskista pähkinät kevyesti.
Lisää hunaja ja chili, paista kunnes hunaja tarttuu pähkinöiden pintaan. Mausta suolalla ja jäähdytä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit