Broilerin sisäfilee ja hunajamelonisalaattia
4
Henkeä
60 min

Broilerin sisäfilee ja hunajamelonisalaatti

Raaka-aineet

Hunajamelonisalaatti:

1 dl hunajamelonia kuutioina

1 kpl pieni punasipuli hienonnettuna

0,25 kpl (mieto) chili hienonnettuna

1 rkl minttua hienonnettuna

2 tl hyvää oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

0,25 tl mustapippuria myllystä

1 tl valkoviinietikkaa

Bbq-glaseerauskastike:

50 g bbq-kastiketta

50 g chilitahnaa (ei makeaa)

25 g inkivääritahnaa

1 kpl timjaminoksa

25 g muscovadosokeria

Karamellisoidut sipulit:

2 kpl isoa sipulia suikaloituna (tai 4 pientä)

2 rkl sokeria

2 rkl voita

0,5 tl suolaa

0,25 tl mustapippuria

Lisäksi:

1-2 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Kanan Sisäfilee

öljyä

suolaa

Näin se hoituu

Aloita valmistamalla hunajamelonisalaatti. Sekoita keskenään kaikki salaatin ainekset, ja anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Tee seuraavaksi bbq-glaseerauskastike. Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta.

Valmista sitten karamellisoidut sipulit. Laita sipulit kylmään pannuun tai kattilaan. Aloita paistaminen keskilämmöllä. Paista kunnes sipulit alkavat hikoilla, sekoita välillä. Lisää sokeri. Nosta lämpötilaa hieman ja paista kunnes sipulit saavat väriä, lisää voi. Paista kunnes sipulit ovat kokonaan kullanruskeita. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Kuivaa fileiden pinta ja sivele lihat öljyllä. Mausta suolalla ja grillaa tai paista kypsiksi. Sivele pintaan glaseerauskastiketta. Tarjoile hunajamelonisalaatin ja karamellisoitujen sipuleiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki