Broilerin Pehmeän pippurinen varras ja savustetut punajuuret
4
Henkeä
50 min

Broilerin Pehmeän pippurinen varras ja savustetut punajuuret

Raaka-aineet

1 kg pieniä punajuuria pestynä

Kastike:

3 rkl oliiviöljyä

1 rkl balsamicoetikkaa

2 tl suolaa

2 tl sokeria

2 oksaa tilliä

Atria 500g Pehmeän pippurinen Broilerin Varras

Näin se hoituu

Valmista broilerin vartaat pakkauksen ohjeen mukaan.
Savusta punajuuret kokonaisena Grillipussin käyttöohjeiden mukaan.
Halkaise punajuuret, mausta kastikkeella ja koristele tillillä.
Sopii mainiosti grillatun possun ja broilerin lisäkkeeksi tai sellaisenaan kotijuuston ja patongin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit