Broilerin ohut pippuripihvi ja yrteillä maustetut maalaisperunat
3
Henkeä

Broilerin ohut pippuripihvi ja yrteillä maustetut maalaisperunat

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Pehmeän Pippurinen Broilerin Ohut Fileeleike

6 kpl keskikokoista perunaa

timjamia

persiljaa

2 dl laktoositonta ruokakermaa

rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Pese ja lohko perunat uunipellille.
Hienonna timjamia ja persiljaa perunoiden päälle.
Pirskota perunoiden päälle rypsiöljyä ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla.
Kypsennä perunat 220-asteisessa uunissa (180–asteisessa kiertoilmauunissa) noin 45 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista broilerin fileeleikkeet melkein kypsiksi. Lisää paistinpannulle ruokakerma ja hauduta lihat kypsiksi kastikkeessa.
Tarjoile fileepihvit perunoiden ja kastikkeen kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki