Broilerin Nuggetit, pestomajoneesia ja yrttilohkoperunat
2
Henkeä
40 min

Broilerin Nuggetit, pestomajoneesia ja yrttilohkoperunat

Raaka-aineet

1 pkt Atria 200g Broilerin Nuggetit

3 kpl perunoita (/1 pss pakastelohkoperunoita)

2 dl majoneesi

1 rkl tuore pesto Genovese, Ridderheims

timjamia

öljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

1. Pese ja leikkaa perunat lohkoiksi.
2. Laita perunalohkot kulhoon ja kaada tilkka öljyä perunoihin – sekoita.
3. Leikkaa päälle tuoretta timjamia.
4. Mausta perunalohkot suolalla ja pippurilla.
5. Laita perunalohkot uunivuokaan tai pellille ja kypsenna 220-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
6. Mikäli valmistat pakastelohkoperunoita, noudata pakkauksen ohjetta!
7. Uppopaista nuggetit paistinpannulla runsaassa öljyssä tai rasvakeittimessä rapeiksi.
8. Sekoita 2 dl majoneesia ja 1 rkl pestoa ja laita yrttipesto tarjoiluastiaan.
9. Nauti Atria 200g Broilerin Nuggetit dippaillen yrttilohkoperunoiden kera!

Uppopaistamisessa pitää muistaa ettei kuumenna öljyä yli 180- asteiseksi, öljyn leimahtamisriskin takia!

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit