Broilerin Louisiana-fileepihvit ja rosmariiniperunat
3
Henkeä
45 min

Broilerin Louisiana-fileepihvit ja rosmariiniperunat

Raaka-aineet

1 rasia Atria 675g XXXL Louisiana Kanan Fileepihvi

Pekoni-chilidressing:

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

0,5 kpl punainen chili viipaloituna

1 kpl pieni salottisipuli hienonnettuna

0,5 dl siideri- tai omenaviinietikkaa

2 rkl hunajaista dijon-sinappia

0,25 tl suolaa

0,25 tl mustapippuria

Sipuli-papusalaatti:

2 kpl punasipulia viipaloituina

3 kpl kevätsipulia hienonnettuna

5 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna

1 tlk kypsiä papuja huuhdeltuna ja valutettuina

1 rasia babypinaattia

Rosmariini-grilliperunat:

12 kpl esikeitettyä uutta perunaa

3 rkl voita

2 rkl öljyä

2 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna

0,5 tl suolaa

0,25 tl mustapippuria myllystä

2 tl hienonnettua rosmariinia

Näin se hoituu

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.

Paista pekonikuutiot rapeiksi miedolla lämmöllä. Lisää pannulle chili ja sipuli, kuullota miedolla lämmöllä kolme minuuttia. Lisää etikka ja sinappi voimakkaasti sekoittaen, mausta ja tarkista maku.

Sekoita salaatin ainekset keskenään ja pyöräytä pekonikastike joukkoon. Siirrä tarjoilukulhossa jääkaappiin odottamaan.

Halkaise perunat ja laita uuni- tai foliovuokaan. Pirskottele päälle öljy. Lisää voi nokareina, sekä valkosipulinkynnet, suola ja mustapippuri. Sekoita. Paahda perunoita grillissä tai 225-asteisessa uunissa 15 min. Lisää rosmariini. Jatka paahtamista noin viisi minuuttia, tai kunnes perunat ovat saaneet kauniin paahteisen pinnan.

Grillaa broilerinfileet pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta tarjoiluvadille. Tarjoile.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki