Reseptit: Broilerin koivet ratatouillen kera
3
Henkeä
45 min

Broilerin koivet ratatouillen kera

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,1kg Marinoitu Kanan Reisikoipi

50 g porkkanaa

50 g kesäkurpitsaa

50 g munakoisoa

50 g punaista paprikaa

1 kpl keltasipulia

2 kpl tomaattia

2 kpl valkosipulin kynsiä

1 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

1/2 tl musta- ja valkopippuria

1/2 dl persiljaa

Näin se hoituu

Lado reisikoivet uunivuokaan ja laita tilkka vettä vuoan pohjalle. Paista reisikoipia 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Valmista sillä aikaa ratatouille. Viipaloi kaikki kasvikset paloiksi ja murskaa valkosipulin kynnet. Kuumenna öljy kasarissa. Laita kasariin ensin porkkanat ja sipuli, ruskista kevyesti. Lisää sitten loput aineet ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Mausta lopuksi ja koristele hienonnetulla persiljalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok