Broilerikebakot
40 min

Broilerikebakot

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Broilerin Jauheliha

tai

1 pkt Atria Perhetilan 350g Broilerin Fileejauheliha

1 dl ranskankermaa

2 kpl kananmunaa

0,5 dl maitoa

1 tl currya

1 tl grillimaustetta

1 tl persillade-maustesuolaa (tai tavallista suolaa)

0,5 tl mustapippuria myllystä

2 tl sipulijauhetta

100 g raastettua porkkanaa tai bataattia

100 g raastettua kesäkurpitsaa

1,5 dl korppujauhoja

Paistamiseen:

öljyä

Lisäksi:

varrastikkuja

Tarjoiluun esim:

Salaattia ja dippiä

Näin se hoituu

Ota jauhelihapakkaus huoneenlämpöön. Sekoita ranskankermaan kananmunat, maito, mausteet ja kasvikset ja korppujauhot. Anna massan turvota vähintään 15 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha. Paista koepala paistinpannussa tai mikrossa ja tarkista maku. Muotoile kostutetuilla käsillä massasta kebakoita. Kuumenna öljy ja paista kebakot kauniin kullanruskeiksi. Jälkikypsennä kebakoita 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Voit myös jättää pannulla paistamisen väliin kokonaan ja paistaa kebakoita suoraan 225-asteissa uunissa noin 15-20 minuuttin ajan.

Paina varrastikut kypsiin kebakoihin ja tarjoile esimerkiksi salaatin ja esimerkiksi majoneesidipin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki