Broilerihodari
4
Henkeä
30 min

Broilerihodari

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Valkosipuli Kanan Ohut Fileeleike

Tzatsiki

4 dl maustamatonta jogurttia

0,5 kpl kurkku

3 kpl valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria rouhittuna

2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

hodarisämpylöitä

ketsuppia

Näin se hoituu

Pese kurkku ja raasta se karkealla terällä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Yhdistä jogurtti, kurkkuraaste, valkosipulimurska, minttusuikaleet, mausteet ja oliiviöljy.

Grillaa leikkeet kypsiksi, aikaa tähän menee noin viisi minuttia molemmin puolin leikettä. Kuumenna samalla myös sämpylät grillissä. Leikkaa kypsät leikkeet pituussuunnassa kolmeen osaan. Puolita sämpylät ja täytä tzatsikilla sekä broilerinsuikaleilla. Viimeistele hodarit ketsupilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok