Broileria Marbellan tapaan
8
Henkeä
70 min

Broileria Marbellan tapaan

Raaka-aineet

2 rasia Atria Perhetilan 480g Naturel Kanan Ohut Fileeleike

6 valkosipulinkynttä

1 rkl oreganoa

2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1/2 dl hunajaomenaviinietikkaa

1/2 dl oliiviöljyä

1 dl kuutioituja kuivattuja luumuja

1 dl kuutioituja kuivattuja viikunoita

1 dl kokonaisia kivettömiä vihreitä oliiveja

1/2 dl kapriksia

3 laakerinlehteä

1 dl fariinisokeria

2 1/2 dl valkoviiniä

hienonnettua persiljaa

Näin se hoituu

Leikkaa leikkeet poikittain kahtia. Yhdistä kaikki ainekset paitsi persilja keskenään. Lisää broilerin palat ja anna marinoitua yön yli. Kääntele välillä. Kaada rintaleikkeet marinadeineen isoon laakeaan uunivuokaan. Paista 180 asteisessa uunissa n. 50 minuuttia. Valele broilerin paloja liemellä paiston aikana. Koristele lopuksi silputulla persiljalla. Tarjoa ohrariisin ja patongin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok