Broileria ja parmankinkkua paperissa ja marsalakastiketta
4
Henkeä
45 min

Broileria ja parmankinkkua paperissa ja marsalakastiketta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

suolaa

pippuria

voita

12 kpl Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

salviaa

Kasvislisäke:

1 kpl sipuli viipaleena

1 kpl paprika suikaleena

200 g pitkiä papuja

200 g kirsikkatomaatteja

suolaa

mustapippuria

persiljaa

öljyä

Marsala-kastike:

100 g juureksia kuutiona porkkana, sipuli, selleri ja palsternakka

1 rkl punaviinietikka

1 rkl sokeria

1 kpl laakerinlehti

1 kpl maustepippuria

2 persiljan oksaa

1 rosmariinin oksa

6 dl kanalientä

0,5 dl marsala-viiniä tai muuta väkevää viiniä

50 g voita (laktoositon)

Näin se hoituu

Kuullota kasvikset nopeasti öljyssä, mausta ja jaa neljälle leivinpaperiarkille 20cmx30cm.
Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Laita pinnalle muutama salvian lehti ja kinkku viipaleet ja nosta vihannesten päälle. Laita nokare voita broilerinpäälle ja sulje paketti. Paista paketit 180 asteessa noin 15 min tai grillaa kypsäksi.
Kastike:
Ruskista juureskuutiot kevyesti kattilassa. Lisää punaviinietikka ja höyräytä. Lisää loput aineet voita lukuun ottamatta. Keitä kunnes jäljellä on 1/3 osa. Siivilöi ja vatkaa voi joukkoon sauvasekoittimella

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit