Black Garlic -kanatacot
4
Henkeä
30 min

Black Garlic -kanatacot

Raaka-aineet

Salsa:

3 kpl isoa tomaattia

0,5 kpl sipuli

0,5 ruukku korianteria

1 kpl valkosipulinkynsi

0,5 kpl chili

0,5 kpl limen mehu

suolaa

sokeria

Lisäksi:

1 pkt Atria 450g Grill & Glaze Black Garlic Kanan Fileesiivu

2 kpl maissintähkää

öljyä

suolaa

2 kpl avocadoa

8-12 kpl pientä (maissi-)tortillaa

1 prk ranskankermaa

Näin se hoituu

Atrian uusi Black Garlic Kana toimii täydellisesti pehmeiden tacojen täytteenä. Tacojen sisällä itse tehty tomaattisalsa eli pico de gallo pesee kaupan vastaavat mennen tullen.

Hienonna kaikki salsan kasvikset ja sekoita limen mehun kanssa. Mausta suolalla ja sokerilla.

Grillaa Black Garlic kanat kypsiksi kuumassa öljytyssä grillissä, noin 5 minuuttia molemmin puolin ja sivele grillaamisen lopuksi kanoihin Black Garlic glazea.

Voitele maissit öljyllä ja grillaa niihin kunnolla väriä.

Leikkaa grillatuista maissintähkistä jyvät irti. Sekoita jyviin suolaa.

Kuori avocado ja leikkaa kuutioiksi.

Tarjoile kanan fileesiivut pienten tortillojen, salsan, avokadon ja ranskankerman kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki