Reseptit: Bearnaiskastike
10
Henkeä
20 min

Bearnaiskastike

Raaka-aineet

500 g voita

8 kpl kananmunan keltuaisia

1 dl valkoviiniä

1 dl valkoviinietikkaa

1/2 rkl rakuunaa

1 kpl salottisipulia

1/2 tl sokeria

1/2 tl suolaa

1/4 tl pippuria

Näin se hoituu

Sulata voi ja anna jäähtyä hetki. Hienonna salottisipuli. Laita toiseen kattilaan sipuli, viinietikka ja mausteet, keitä kasaan ja siivilöi. Laita nyt liemeen munankeltuaiset, kypsennä ne vesihauteessa koko ajan vispaten. Vispaa joukkoon sulanut voi, ei kuitenkaan heraa. Mausta lopuksi rakuunalla. Älä kypsytä liikaa.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok