Naudan maksaviipaletoast
4
Henkeä

Naudan maksaviipaletoast

Raaka-aineet

1 rasia Atria n400g Naudan Maksaviipale

4 viipale ruisleipää

1 punasipuli

1 maustekurkku

1 rkl ryynisinappia

1 ruukku jääsalaattia

1 dl puolukkaa

1 prk aurinkokuivattua tomaattia (100 g)

suolaa, mustapippuria myllystä

1 dl vehnä- tai ruisjauhoja (maksan pintaan)

40 g voita paistamiseen

Näin se hoituu

Ota maksaviipaleet huoneenlämpöön 30 minuutiksi ennen valmistusta.
Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella.
Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi, viipaloi maustekurkku, huuhdo ja linkoa salaatinlehdet ja valuta öljy aurinkokuivatuista tomaateista.
Paista ruisleipäviipaleet paistinpannussa voissa tai paahda ne leivänpaahtimessa.
Levitä sinappi paahdetuille leipäviipaleille.
Pyörittele maksaviipaleet kauttaaltaan jauho-mausteseoksessa. Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle nokare voita, anna voin kiehahtaa ja lisää jauhotetut maksaviipaleet pannuun. Paista rapeiksi ja kullanruskeiksi useammassa erässä.
Kokoa leipäviipaleiden päälle salaattia, rapeaksi paistettuja maksaviipaleita, maustekurkkuviipaleita, punasipulirenkaita ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Lisää koko komeuden päälle puolukkaa!

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki