Atria Mestari Anna-Liisan pippurilehtipihvi
2
Henkeä
45 min

Atria Mestari Anna-Liisan pippurilehtipihvi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 280g Takuumurea Nauta Pippuripihvi

1 rkl voita

1 rkl öljyä

Jogurttikaalisalaatti:

0,5-1 kpl kaali

2 dl turkkilaista jogurttia

1 kpl sitruuna

suolaa

mustapippuria myllystä

pähkinöitä

Näin se hoituu

Ota pippuripihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistoa.

Pilko kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaalisuikaleet kulhoon ja purista sitruunasta mehu kaalin päälle. Anna maustua hetki ja valuta sitten ylimääräinen neste pois. Sekoita kaalisuikaleisiin jogurtti, suola ja pippuri. Laita jääkaappiin odottamaan pihvien paiston ajaksi. Lisää pähkinät rouhittuina salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Nuiji pihvit ohuiksi ja paista ne yksitellen molemmin puolin voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla. Ohuet pihvit paistuvat muutamassa minuutissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki