Appelsiinikalkkunaa ja karamellisoituja punasipuleita
4
Henkeä

Appelsiinikalkkunaa ja karamellisoituja punasipuleita

Raaka-aineet

2 punasipulia

1 rkl voita

1 rkl fariinisokeria

1 rkl balsamiviinietikkaa

ripaus suolaa ja pippuria

Appelsiinikastike:

2 dl appelsiinimehua

2 dl kermaa

1 rkl soijakastiketta

1 rkl hunajaa

1 tl currya

ripaus suolaa ja pippuria

3 rkl Maizena-suurustetta

Porkkanalaatikko:

2 pss Atria Bravuuri 550g Paistovalmis Porkkanalaatikko

ripaus anista

2 rkl hunajaa

Bataattilaatikko:

3 pss Atria Bravuuri 550g Paistovalmis Bataattilaatikko

1/2 tl kardemummaa

2 rkl siirappia

1 Atria 1kg Kalkkunajoulurulla

Näin se hoituu

Karamellisoidut punasipulit:
Kuori ja suikaloi sipulit. Sulata voi ja sokeri kattilassa ja lisää sipuli suikaleet. Paista reilusti pehmeiksi ja lisää joukkoon balsamiviinietikka. Kiehauta, ja lisää suola sekä pippuri.

Appelsiinikastike:
Kiehauta kaikki muu paitsi suuruste kattilassa. Sekoita joukkoon suuruste ja anna kiehua vielä hetki hiljalleen. Viipaloi Atria 1kg kypsä kalkkunajoulurulla. Asettele appelsiiniviipaleita kalkkunaviipaleiden ympärille ja lusikoi karamellisoidut sipulit lihan ja appelsiinien väliin. Kaada päälle appelsiinikastike ja ripottele vielä päällä tuoretta timjamia. Tarjoile.

Porkkanalaatikko:
Sekoita ainekset kulhossa. Paista pussin ohjeen mukaan.

Bataattilaatikko:
Sekoita ainekset kulhossa. Paista pussin ohjeen mukaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki