Anssi Pentsisen hiivaton ja gluteeniton pizza
4
Henkeä

Anssi Pentsisen hiivaton ja gluteeniton pizza

Raaka-aineet

2 dl kiehautettua vettä

2 rkl oliiviöljyä

0,75 tl suolaa

3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

1 rkl psylliumkuitua

1 tl sokeria

0,75 dl riisijauhoja

0,5-1,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta

400 g pizzakastiketta

500 g mozzarellajuustoa

1 pss Atria 250g Pulled Pork Ylikypsä Nyhtöpossu

tuoretta oraganoa

Näin se hoituu

Tämä resepti on maajoukkuehiihtäjä Anssi Pentsisen käsialaa. Urheilijakin voi herkutella pizzalla kun raaka-aineet ovat oikeanlaiset!

Mittaa vesi, öljy, suola, kaurahiutaleet, psyllium ja sokeri kulhoon ja anna hiutaleiden turvota kymmenisen minuuttia. Lisää riisijauho ja tarvittava määrä gluteenitonta jauhoseosta jotta saat taikinasta kiinteän pallon. Leivo taikinasta ohut pohja suoraan uunipellille levitetylle leivinpaperille gluteenittomien jauhojen avulla.

Levitä tomaattikastike pohjalle. Ripottele 1/3 osa mozzarellasta kastikkeen päälle. Lisää pulled pork ja oregano. Ripottele loppu mozzarella täytteiden päälle ja paista 225-asteessa uunissa noin 20 min. Lisää vielä rucolaa pizzan päälle ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki