Andalusialainen juhlabroileri
8
Henkeä
30 min

Andalusialainen juhlabroileri

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Hunajamarinoitu Broilerin Ohut Fileeleike

1 pkt Atria 100g Kytösavu Ohuen Ohut Kevyt Paprikameetvursti

3 kpl valkosipulin kynsiä

100 g varsiselleriä

200 g yrittimaustettua tomaattimurskaa

10 kpl vihreitä oliiveja

2 rkl hummerifondia

2 dl vettä

100 g katkarapuja

Näin se hoituu

Pieni kuoritut valkosipulin kynnet reilun kokoisiksi paloiksi ja pilko varsiselleristä noin puolen sentin viipaleita. Leikkaa meetvurstiviipaleet neljään osaan. Paloittele broilerinleikkeet kuuteen osaan. Ruskista palat kuumalla pannulla ja lisää tomaattimurska ja paista hetki. Lisää joukkoon loput aineet katkarapuja lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarvittaessa voit suurustaa maizena-suurusteella. Lisää viimeiseksi sulatetut katkaravut joukkoon.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit