Aiolikastike
4
Henkeä
15 min

Aiolikastike

Raaka-aineet

1 kpl keltuaista

2 kpl valkosipulin kynsiä

2 rkl sitruunamehua

1/2 tl suolaa

1/2 tl sitruunapippuria

1 dl rypsiöljyä

Näin se hoituu

Vatkaa pyöreäpohjaisessa kulhossa sähkövatkaimella sekaisin keltuainen, murskatut valkosipulin kynnet, sitruunamehu, suola ja pippuri. Lisää aluksi öljy tipoittain samalla voimakkaasti vatkaten. Kun kastike sakenee, öljyn voi lisätä tasaisena nauhana.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok