Äijäpannu
4
Henkeä
45 min

Äijäpannu

Raaka-aineet

1 kpl punainen paprika

1 kpl keltainen paprika

1 kpl vihreä paprika

3 kpl luumutomaattia

2 kpl punasipulia

3 kpl valkosipulinkynttä

1 tl savupaprikajauhetta

1 tl paprikajauhetta

2 tl kuivattua oreganoa

3 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

1 dl paseerattua tomaattia

1 kpl Atria 400g Talonpojanlenkki

1 kpl Atria 250g Pulled Pork Ylikypsä Revitty Porsaanliha

Lisäksi:

patonkia

Näin se hoituu

Rehti äijäpannu syntyy Talonpojanlenkistä ja sopivasta määrästä vihanneksia. Paahda grillissä myös patonkia ja annostele väliin lisäksi ylikypsää possua.

Leikkaa paprikat, tomaatit ja punasipulit reiluiksi paloiksi. Hienonna valkosipuli. Lisää paprikoiden, tomaattien, sipuleiden ja valkosipulin joukkoon mausteet ja paseerattu tomaatti.

LeikkaaTalonpojanlenkkiin viiltoja ja grillaan makkaraan kaunis värin molemmin puolin. Aseta lenkki voideltuun uunivuokaan ja kaada vihannessekoitus lenkin keskelle. Kypsennä epäsuoralla lämmöllä 160-170 asteessa noin 30 minuuttia. Lisää pulled pork ja anna kypsyä vielä noin 15 minuuttia.

Ota vuoka pois grillistä ja anna grillin lämmön nousta. Paahda halkaistut patongit grillissä. Annostele grillattua Talonpojanlenkkiä, haudutettuja kasviksia sekä pulled porkia patonkien väliin ja nauti. Voit viimeistellä patongit esimerkiksi rucolalla tai maustekastikkeella.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok