1 broilerin jauhelihataikina ja 4 tapaa maustaa
4
Henkeä
40 min

1 broilerin jauhelihataikina ja 4 tapaa maustaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Kanan Jauheliha

TAI

1 pkt Atria Perhetilan 350g Kanan Fileejauheliha

0,5 dl turkkilaista jogurttia

3 rkl korppujauhoja

1 kpl kananmuna

1 kpl sipuli

0,5 tl mustapippuria myllystä

Maustamistapa 1:

100 g fetaa murennettuna

2 rkl minttua hienonnettuna

2 rkl basilikaa hienonnettuna

1 dl rucolaa kevyesti paistettuna

3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

2 rkl öljyä

puolikkaan limen mehu

Maustamistapa 2:

1,5 tl cayennepippuria

2 tl neilikkaa

1,5 tl kuivattua korianteria

2 tl chicken & steak -mausteseosta

2 tl suolaa

2 rkl sitruunanmehua

Maustamistapa 3:

puolikkaan limen mehu

1 rkl bbq-kastiketta

2 tl worcesterkastiketta

2 tl savupaprikajauhetta (sweet)

3 tl punaista chilipyreetä

1,5 tl savusuolaa tai tavallista suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

0,25 tl kanelia

1 rkl korppujauhoja

Näin se hoituu

Sekoita jauheliha, jogurtti, korppujauhot ja kananmuna keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia.

Hienonna sipuli ja kuullota se kevyesti pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja mustapippuri jauhelihaseokseen.

Mausta jauhelihataikinaa halutessasi vielä lisää, valitse makusi mukaan tapa 1, 2, 3 tai 4.

Pyörittele pulliksi öljytyin sormin ja asettele leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista broilerinlihapullia 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki