Rapeapintaiset lantturöstit
12
Henkeä
30 min

Rapeapintaiset lantturöstit

Raaka-aineet

1 rasia Atria 400g Lanttulaatikko

1 kananmuna

1/4 dl korppujauhoa

Pinnalle:

1 1/2 dl manteli- tai pähkinärouhetta

paistamiseen öljyä

Näin se hoituu

Kumoa jääkaappikylmä lanttulaatikko kulhoon, lisää kananmuna ja korppujauho ja sekoita hyvin. Kaada manteli- tai pähkinärouhe laakealle lautaselle. Nosta lanttulaatikkoseosta ruokalusikalla rouheen päälle, pyörittele seos rouheessa muotoillen samalla röstin muotoon.
Kuumenna ohut kerros öljyä paistinpannussa ja siirrä muutama lantturösti kerrallaan pannuun. Käännä varoen leveäkärkisellä lastalla tai juustohöylällä ja ruskista röstit miedolla lämmöllä molemmilta puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa jouluisten lihojen lisukkeena tai kasvisateriana esim. sienikastikkeen ja valmissalaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki